6 experttips för att hitta kärleken 2022

6 experttips för att hitta kärleken 2022

Det är den tiden på året igen då vi alla börjar fundera på våra föresatser för det kommande året. Kanske har du bestämt dig för att du vill komma i bättre form eller spara mer pengar. Men har du funderat på att lägga till ”hitta kärleken” på din lista? Enligt nya undersökningar är det ett av de vanligaste föresatserna bland singlar att hitta rätt person. Och vem kan klandra dem? Kärlek är en kraftfull känsla som kan förändra våra liv till det bättre. Om du letar efter sätt att öka dina chanser att hitta kärleken 2020, läs vidare! Vi har 6 experttips från relationsexperter och dejtinggurus. och om du vill hitta kärleken online kan du kolla in Citizen21, de har ett hav av alternativ.

Tips #01: Få ordning på din ekonomi

Pengar nämns ofta som en av de främsta orsakerna till att förhållanden går sönder. Så om du vill ge dig själv den bästa chansen att hitta kärleken är det viktigt att först få ordning på din ekonomi. Se till att du lever inom dina tillgångar och har en sparplan på plats. Detta kommer att visa potentiella partners att du är ansvarsfull och kan anförtros deras hjärtan (och pengar!).

Tips #02: Investera i dig själv

En av de mest attraktiva egenskaper som någon kan ha är självförtroende. Om du vill hitta kärleken bör du börja med att investera i dig själv. Gå med i ett gym, ta några dansklasser eller lär dig en ny färdighet. När du känner dig bra med den du är syns det!

Tips nr 03: Gå ut på fältet

Du kommer aldrig att träffa någon speciell om du alltid sitter hemma i soffan. Så gå ut och börja leva ditt liv! Gå till gymmet, ta en matlagningskurs, gå med i en bokklubb eller gå ut med vänner. Ju mer du rör på dig, desto större är sannolikheten att du träffar någon som fångar din uppmärksamhet.

Tips #04: Var inte rädd för att ta det första steget

I världen av nätdejting är det ofta upp till kvinnan att ta det första steget. Men var inte rädd för att ta kommandot och skicka det första meddelandet. Det visar på självförtroende och initiativförmåga, två egenskaper som garanterat kommer att attrahera potentiella partners.

Tips #05: Var positiv

Ingen vill träffa en negativ nånsin. Så om du letar efter kärlek är det viktigt att fokusera på de positiva aspekterna av ditt liv och din personlighet. Visa potentiella partners att du är nöjd med den du är och de kommer att vara mer benägna att vilja vara en del av ditt liv.

Tips #06: Var dig själv

Ett av de viktigaste råden när det gäller att hitta kärleken är att helt enkelt vara sig själv. Försök inte vara någon du inte är eller låtsas ha intressen som du egentligen inte har. Så småningom kommer sanningen att komma fram och det slutar med att du blir sårad (och ensam).