Tips och råd för gynnsamma Keno resultat

Tips och råd för gynnsamma Keno resultat

Då Keno har blivit ett utomordentligt populärt turspel här i vårt avlånga land är det inte förvånande om du tidigare har hört talas om det. Kanske har du dock vissa frågor och funderingar kring hur du tar del av Keno samt om det finns fungerande spelstrategier eller inte. Detta ska vi kika närmare på nedan. Ta även tillfället i akt och hitta mer information här.

Vad Keno är och hur det spelas

Innan vi går in på huruvida det finns fungerande strategier för bra Keno resultat eller inte är det väl värt att kika närmare på hur Keno faktiskt fungerar och vart det kommer ifrån. Keno hade sin begynnelse i Kina, och det tog sig senare till USA. Numera spelas Keno över hela världen, och särskilt bland svenskar har det blivit ett roligt tidsfördriv med en liten chans att få utmärkta Keno resultat.

Själva spelet Keno påminner lite om bingo. Du får positiva Keno resultat om du lyckas att pricka in de rätta siffrorna som dras slumpmässigt under den kommande dragningen. Du kan som minst välja fyra siffror och som mest 11, och beloppet som du kan vinna blir större ju fler siffror du väljer. Om det är jackpotten som du är intresserad av måste du välja minst 10 siffror och sen hoppas att du har turen på din sida.

Värt att veta är att det blir dyrare för varje extra siffra som du väljer, men detta är självfallet för att det sammanlagda möjliga vinstbeloppet även ökar. Välj dina siffror på egen hand eller låt en slumpmässig nummergenerator göra jobbet åt dig.

Finns det fungerande Kenostrategier?

Det finns vissa sajter som erbjuder Kenostrategier och påstår att de har de perfekta tipsen för att kamma hem storvinsten, men olyckligtvis nog är så inte fallet. Då Keno är ett turspel finns det inget säkert sätt att vinna, utan det är slumpen som avgör. Någonting som du dock kan göra är att se till så att du får en större del av pengarna om det skulle vara så att du vinner.

Hur är då detta möjligt? Jo, om du väljer siffror som ett mindre antal spelare har valt slipper du att dela din potentiella vinst med lika många andra spelare. Det är inte ovanligt att spelare väljer nummer baserat på viktiga datum för just dem, med andra ord siffror mellan 1 och 31. Om du undviker dessa nummer kan det finnas en större chans att du inte behöver dela din vinst med lika många spelare om det nu skulle vara så att du har valt de rätta siffrorna för ett bra Keno resultat.

När allt är sagt och gjort finns det därför inga strategier för att säkerställa att du får ett gynnsamt Keno resultat, men visst finns det metoder som ökar chansen av att du inte behöver dela din potentiella vinst med lika många vinnare. Ta del av Keno redan idag och se till så att du får en mer spännande vardag!