Res till London

Res till London

I denna reseguide till London får du all information du behöver för att planera din resa. Vi tipsar om bra och billiga hotell, flygbolag och attraktioner i London. Så läs vidare och gör dig redo för en fantastisk resa till London!

Vill du veta mer om resor till London, ta en titt på Resakris.se som är en av Sveriges största resebyråer. Där kan du boka flygresor, hotell och hitta information om London.

Flygresan

Boka flygresan med British Airways från Arlanda direkt till London Heathrow. Ett bra alternativ är att ta en titt på Easyjet som flyger från både Bromma och Skavsta. När du väl är i London finns det många olika hotell att välja mellan. Vi rekommenderar ett besök på något av de klassiska Londonhotellen som till exempel The Ritz, Claridge’s eller The Savoy.

Nu till det roliga – London har verkligen något för alla! Här finns fantastiska museer, historiska sevärdheter, parker och teatrar. Kombinera ditt besök på British Museum med en matbit på populära Balthazar.

London’s bästa butiker

Om du är intresserad av mode så ska du besöka Covent Garden där du hittar många av London’s bästa butiker. Ett tips är att gå på en vandring i stadsdelen Soho för att upptäcka London från en annan sida.

Dags för avslappning? Ta en båttur på Themsen eller besök Hyde Park som är Londons största park. Här finns också Kensington Palace som är kungligheternas officiella Londonhem. London har verkligen något för alla!

Bra områden i London att bo i som turist:

-The West End

-Chelsea

-Kensington

-Notting Hill

Oavsett vilket område du väljer att bo i London så kommer du inte att bli besviken. London är en fantastisk stad som har något för alla!

Sevärdheterna i London

Några av de bästa sevärdheterna i London är:

– London Eye

– Tower of London

– Big Ben

– Buckingham Palace

– Westminster Abbey

– Piccadilly Circus

– Trafalgar Square

– St. Paul’s Cathedral

Om du är ett fan av Harry Potter bör du också gå till Harry Potter Studios. Harry Potter Studios är en mycket populär attraktion i London och det är lätt att förstå varför!

Detta är bara en liten smak av vad London har att erbjuda. London är verkligen en stad som du aldrig tröttnar på. Så planera din resa och kom ihåg – London väntar på dig!

Resakris.se kan också hjälpa dig att boka hotell, biljetter till Harry Potter Studios och allt annat du behöver för din resa till London.

Ha en fantastisk storstadssemester till England.